Vokalensemble

Sang kan binde os sammen og fylde os med glæde, og når vi tør synge foran andre, skaber man et meget tillidsfuldt rum. Det vigtige i faget er, at man giver noget af sig selv gennem sin sang.

Musik ikke kun er mennesker, der synger på en scene og andre, der klapper af deres talenter. Derfor sørger jeg for, at musikken er en del af elevernes hverdag, der nydes sammen med andre, hvad enten det er i undervisningen, på vandreturen eller til vores fælles koncerter. Læs mere »

Vokalensemble er for dig, der elsker at synge i kor, og som samtidig gerne vil eksperimentere med din stemme. Vi arbejder individuelt med vores sangstemme. Vi går i dybden med stemmernes samklang og dynamik, og hvordan de kan blive til en enhed og samlet udtryk. Vi synger tætførte jazzarrangementer, himmelsk gospel og intime rockballader, eller prøver sangtraditioner fra fremmede kulturer.

Sang kan binde os sammen og fylde os med glæde, og når vi tør synge foran andre, skaber man et meget tillidsfuldt rum. Det vigtige i faget er, at man giver noget af sig selv gennem sin sang. Derfor er det i orden at synge forkert eller falde udenfor klangen, for kun herved lærer man sin stemme at kende.

Faget kræver ikke, at man kan læse noder, men det er dog en fordel.