Tro & Tvivl

Det er et fag, hvor ordet er frit, og diskussionen er i højsædet, og du derfor har mulighed for byde ind med din egen livsanskuelse, og det der giver dit liv mening.

Min egen litterære smag spænder vidt. Hos de gamle klassikere fra Homer til Blixen, nyder jeg storheden med et LOL i ny og næ. Det kan blive rigtig nørdet, med scifi, magi/fantasi og teoretiske overvejelser med fx Roland Barthes. Læs mere »

Er du troende kristen eller kulturkristen? Tilhører du en helt anden religion, eller er du ateist? Faget Tro og tvivl er for dig, der har lyst til at diskutere tro og meningen med livet. Vi tager udgangspunkt i nogle af de emner, der indeholdes i kristendommen, og som vi mere eller mindre ubevidst er præget af: syndsbegrebet, frelse og nadver, pointen med julen, næstekærligheden m.m. Vi skeler til andre religioner, læser litterære tekster og ser film. Det er et fag, hvor ordet er frit, og diskussionen er i højsædet, og du derfor har mulighed for byde ind med din egen livsanskuelse, og det der giver dit liv mening.