Filmforståelse

Er du nysgerrig på, hvad skønlitteraturen for alvor kan? Så er "Skriv dig frem" faget, hvor vi arbejder målrettet med netop dit skriftlige udtryk. Her skal vi finde vores stemmer; det særlige aftryk i skriften, som gør den til vores.

Jeg brænder for litteraturen og formidlingen af den, men jeg har også løbende beskæftiget mig med radio og film. Det har givet et stort netværk, og det har været rart og udfordrende at bruge min faglighed i nye sammenhænge. Læs mere »

Er du nysgerrig på, hvad skønlitteraturen for alvor kan? Så er "Skriv dig frem" faget, hvor vi arbejder målrettet med netop dit skriftlige udtryk. Her skal vi finde vores stemmer; det særlige aftryk i skriften, som gør den til vores. Vi skal turde skrive længere, tænke dristigere og at være så gavmilde som muligt, når vi fortæller eller arbejder med det poetiske sprog. Og så skal vi skrive os frem mod den eksemplariske tekst – et færdigredigeret uddrag, som er klar til at rejse videre i verden, fx til et tidsskrift eller til andre former for udgivelse. Du behøver ikke have en novelle eller en digtsuite under armen, men blot have lyst til at arbejde mere koncentreret med netop dit skønlitterære udtryk.