Sangskrivning

Uanset om du har arbejdet med sangskrivning før eller ej, vil du i dette fag blive i stand til at sætte dig ned og komponere eller skrive en sang, når du har lyst.

Jeg er uddannet kontrabassist, men er også multiinstrumentalist og anvender de fleste strengeinstrumenter og rytmeinstrumenter, foruden tangenter og vokal. Læs mere »

I sidefaget Sangskrivning undersøger og afprøver vi forskellige konkrete værktøjer og metoder til sangskrivning. Hvis du har skrevet sange eller musik før, har du måske oplevet, at man kan løbe tør for idéer eller have svært ved at færdiggøre kompositioner. Eller du har oplevet, at inspirationen andre gange kan komme ud af det blå. Men hvad så, hvis den ikke gør! 

Uanset om du har arbejdet med sangskrivning før eller ej,vil du i dette fag blive i stand til at sætte dig ned og komponere eller skrive en sang, når du har lyst. Med andre ord vil du kunne færdiggøre arbejdet uden at skulle vente på inspiration et eller andet ukendt sted fra. 

I Sangskrivning kan du desuden dyrke dine genremæssige præferencer, som du har lyst til. Metoderne, vi lærer, vil kunne bruges i alle stilarter og genrer. Undervejs vil vi naturligvis også komme til at arbejde med tekstskrivning, ligesom skolens eget splinternye studie kommer i brug, når sangene skal indspilles. Vi vil spille de færdige værker sammen og for hinanden samt optræde med dem, når lejligheden byder sig.