Kor

Koret er både for dig, der har sunget hele livet, og for dig, der prøver det for første gang. Magien opstår, når vi deler glæden ved musikken. At synge kor er en uundværlig del af et højskoleophold.

Musik ikke kun er mennesker, der synger på en scene og andre, der klapper af deres talenter. Derfor sørger jeg for, at musikken er en del af elevernes hverdag, der nydes sammen med andre, hvad enten det er i undervisningen, på vandreturen eller til vores fælles koncerter. Læs mere »

Min egen litterære smag spænder vidt. Hos de gamle klassikere fra Homer til Blixen, nyder jeg storheden med et LOL i ny og næ. Det kan blive rigtig nørdet, med scifi, magi/fantasi og teoretiske overvejelser med fx Roland Barthes. Læs mere »

Der opstår et helt specielt fællesskab, når man synger sammen. Oplevelsen af at alt går op i en højere enhed, når lige præcis din stemme blander sig med de andre i koret, er magisk. Vi skal prøve kræfter med forskellige typer musik lige fra gospel over afrikanske sange til franske drikkeviser. Musikglæden og oplevelsen af at skabe noget sammen vil hver gang være i højsædet.

Kor er både for dig, der har sunget hele livet, og for dig, der prøver det for første gang. Magien opstår, når vi deler glæden ved musikken. At synge i kor er et uundværligt element i et højskoleophold.