Kokkeriet

Vi tager forklædet på og hakker, røger, steger, damper, bager, friterer og griller sæsonens råvarer. Vi skal lave flot og velsmagende mad, der pirrer vores sanser og tænder for fantasien.

Henrik er skolens kok. Han brænder for at lave god og velsmagende mad. Det skal være grønt og sundt med friske råvarer lavet fra bunden. Uhm! Læs mere »

Kokkeriet Vi tager forklædet på og hakker, røger, steger, damper, bager, friterer og griller sæsonens råvarer. Vi skal lave flot og velsmagende mad, der pirrer vores sanser og tænder for.. Læs mere Læs mere »

God mad kommer i første omgang af gode råvarer, som efterfølgende behandles med de rigtige tilberedningsmetoder. Vi tager forklædet på og hakker, røger, steger, damper, bager, friterer og griller sæsonens råvarer. Vi skal lave flot og velsmagende mad, der pirrer vores sanser og tænder for fantasien.

Fagets fokus ligger på at lave god mad, hvor der også er plads til gode ideer og ønsker. Derudover bliver der rig mulighed for at lære mere teoretiske ting, f.eks. om at grundsmage, om mad-sensorik og ernæring. Undervejs diskuterer vi emner som bæredygtighed, klimapåvirkning og måltidets rolle.