Grammatik for nørder

Faget er en ideel mulighed både for dig, der i tidernes morgen blev tabt bag kommavognen, og for dig, der gerne vil dykke længere ned i det danske sprogs labyrintiske gange.

Min egen litterære smag spænder vidt. Hos de gamle klassikere fra Homer til Blixen, nyder jeg storheden med et LOL i ny og næ. Det kan blive rigtig nørdet, med scifi, magi/fantasi og teoretiske overvejelser med fx Roland Barthes. Læs mere »

Grammatik for nørder er for alle, der ønsker at forstå, hvordan vi bruger det danske sprog.

Faget er en ideel mulighed både for dig, der i tidernes morgen blev tabt bag kommavognen, og for dig, der gerne vil dykke længere ned i det danske sprogs labyrintiske gange. Her får du et grundlæggende kendskab til dansk retskrivning og det danske sprogs opbygning, men også en række værktøjer til at forbedre dit skriftsprog og til at skrive klart og letforståeligt. Vores mål er, at højskolens fremtidige journalister kommer til at skrive fejlfrit, men faget er for alle.

Så hvad enten du senere i livet vil skrive akademiske opgaver eller bare gerne vil kunne skrive jobansøgninger, indkøbslister og facebookbeskeder uden sproglige fejl, er Grammatik for nørder et oplagt valg.