Grafisk design

Under forløbet vil du få introduktion til Adobe–programmerne Photoshop, Illustrator og Indesign.

Jeg tror på simpelt og personligt design, og får jeg lov, skal det gerne være bæredygtigt. Det behøver hverken at være højtsvævende eller kunstigt. Det handler om den gode idé – og resten er grundlæggende godt håndværk. Læs mere »

Jeg er den første til at råbe: “Print isn’t dead.” Som designer har jeg en stor passion for det analoge håndværk og er nysgerrig på samspillet med de digitale medier. Læs mere »

Grafisk design er for dig, som ønsker at blive introduceret til en verden af visuel kommunikation. Gennem forskellige øvelser skal vi arbejde både analogt og digitalt på tværs af de to medier inden for forskellige grafiske designdiscipliner.

Grafisk design består af trykte medier – plakater, magasiner, logodesign, kampagner, emballage – og digitale medier – websites, app-design. Du kommer til at lege med typografi og layout, og du lærer, hvordan man skaber gode kompositioner, der både er læselige og skaber blikfang!

Under forløbet vil du få introduktion til Adobe–programmerne Photoshop, Illustrator og Indesign. Hvis du overvejer at søge optagelse på en af landets designskoler, er det et krav, at du kan orientere dig i netop disse programmer. Men vi skal også lege med analoge elementer og have fokus på, hvordan du sætter dit personlige præg på dit design.

Du skal ikke kunne noget på forhånd – blot have passion for grafisk design.