Fuldt Flor Festival

Vil du være med til at skabe en festival helt fra bunden og sætte dit præg på en weekend som jeres hold vil kigge tilbage på, som en af de bedste stunder, når opholdet er slut?

Jeg tror på simpelt og personligt design, og får jeg lov, skal det gerne være bæredygtigt. Det behøver hverken at være højtsvævende eller kunstigt. Det handler om den gode idé – og resten er grundlæggende godt håndværk. Læs mere »

Jeg er uddannet kontrabassist, men er også multiinstrumentalist og anvender de fleste strengeinstrumenter og rytmeinstrumenter, foruden tangenter og vokal. Læs mere »

Vil du være med til at skabe en festival helt fra bunden og sætte dit præg på en weekend som jeres hold vil kigge tilbage på, som en af de bedste stunder, når opholdet er slut? Så er faget Fuldt Flors noget for dig! Vi skal nemlig booke bands, kunst, litteratur, happenings, udtænke mad- og barboder og i det hele taget designe hele festivalen - fra bunden.

Lørdag den 16. juni afholdes selve festivalen for hele skolen m.fl., og i dagene inden hjælper alle elever til som en del af temaugen. Men det er jer, der vælger faget, som lægger hovedlinjerne for festivalen.