Fortællerværksted

Som en del af faget ser vi bl.a. en grønlandsk musikdokumentar og læser om Grønlands historie og kultur, så vi er klædt på til at diskutere teksternes dilemmaer og konflikter.

Min egen litterære smag spænder vidt. Hos de gamle klassikere fra Homer til Blixen, nyder jeg storheden med et LOL i ny og næ. Det kan blive rigtig nørdet, med scifi, magi/fantasi og teoretiske overvejelser med fx Roland Barthes. Læs mere »

Vil du udvikle din evne til at fortælle? Vil du lære at stå frem og tale foran et publikum? Så er Fortælleværksted noget for dig. Her bliver du guidet og udfordret i både form og indhold, og du lærer de teknikker, der gør, at det, du har på hjerte, kan blive til en god historie.

Der er en rigdom af interessante historier her i verden, både din egen personlige historie, og de historier, du har hørt eller læst, og som ligger dit hjerte nær. Fortæller du om noget, der betyder noget for dig, bliver det megafedt at høre dig fortælle. Det får du bevist overfor dig selv i dette sidefag. Du lærer at fremstille et stof, som du synes, det er værd at høre om, på en bevidst måde, så det bliver spændende og underholdende for både dig og dit publikum.