Band

Har du altid godt kunne tænke dig at fyre den af på en scene eller har du bare været lidt misundelig på de der gutter med en guitartaske på ryggen? Her er din chance!

Musik ikke kun er mennesker, der synger på en scene og andre, der klapper af deres talenter. Derfor sørger jeg for, at musikken er en del af elevernes hverdag, der nydes sammen med andre, hvad enten det er i undervisningen, på vandreturen eller til vores fælles koncerter. Læs mere »

Har du altid godt kunne tænke dig at fyre den af på en scene eller har du bare været lidt misundelig på de der gutter med en guitartaske på ryggen? Her er din chance! I Band for begyndere skal vi lære at spille på instrumenter og spille sammen.

Du behøver ikke at være en haj på guitar, bare du har lysten til at lære. Vi skal simpelthen samle et band af folk som sjældent eller aldrig har spillet og blive ægte rockstjerner. Instrumenterne går på runde, så hvis du både mener, at der er en trommeslager og forsanger gået tabt i dig, så er det ingen grund til bekymring - vi finder dem begge frem.