Velkommen til forårsholdet F19!
onsdag    |    09.01.2019

Velkommen til forårsholdet F19!

Mange havde sommerfugle i maven, da vi bød velkommen til vores nye elever i lørdags. De første par dage er gået med at lære hinanden, skolen og byen at kende, og nu er undervisningen også kommet godt i gang. Skolen sitrer af liv, og snakken går. I mandags havde vi besøg af Jacob Birkler, tidligere formand for Det Etiske Råd. Han gav os alle noget at tænke over, da han tog os med ned i etikkens maskinrum og diskuterede livets begyndelse og afslutning i lyset af bioteknologiens muligheder. Derudover har eleverne blandt andet været hjemme at spise aftensmad hos lærerne, og lørdag har vi så skolens legendariske intro-fest.

Forårets elever kan se frem til nogle uforglemmelige måneder spækket med dedikeret undervisning, intime koncerter, spændende foredrag, teaterforestillinger, cafeaftener, udflugter til Mandø og Sydslesvig, fællesskab, fest og meget mere.

Vi tager til Baltikum på vores fælles studietur, og de enkelte hovedfag kan glæde sig til deres rejser til Sydafrika, Israel/Palæstina, USA, Brasilien og Mexico. Blandt forårets mange gæster på højskolen kommer tv-vært Clement Kjersgaard og fotograf Jan Grarup, ligesom vi skal ud at besøge sang- og samledigter Jens Rosendal i Ballum ved Vadehavet, hvor han bor.

Hvis du også overvejer at starte på Rødding Højskole dette forår, kan du stadig nå at tilmelde dig andet eller tredje optag, der starter den 15. februar og 22. marts.

Vi glæder os til at se dig på Rødding Højskole til et forrygende forår!

Vel mødt!