Velkommen til efterårsholdet E18!
fredag    |    24.08.2018

Velkommen til efterårsholdet E18!

Mange havde sommerfugle i maven, da vi bød velkommen til vores nye elever i søndags. De første par dage er gået med at lære hinanden, skolen og byen at kende, og nu er undervisningen også kommet godt i gang. Skolen sitrer af liv, og snakken går. I mandags havde vi besøg af Jacob Birkler, tidligere formand for Det Etiske Råd. Han gav os alle noget at tænke over, da han tog os med ned i etikkens maskinrum og diskuterede livets begyndelse og afslutning i lyset af bioteknologiens muligheder. Derudover har eleverne blandt andet været hjemme hos lærerne at spise aftensmad, og lørdag har vi så skolens legendariske intro-fest.

Efterårets elever kan se frem til nogle uforglemmelige måneder spækket med dedikeret undervisning, intime koncerter, spændende foredrag, teaterforestillinger, cafeaftener, udflugter til Mandø og Sydslesvig, fællesskab, fest og meget mere.

Vi tager til Baltikum på vores fælles studietur, og de enkelte hovedfag kan glæde sig til deres rejser til Sydafrika, Israel/Palæstina, USA, Brasilien og Mexico. Blandt efterårets mange gæster på højskolen kommer tysklandsekspert Lykke Friis, mellemøstkorrespondent Hans Henrik Fafner, ligesom vi skal ud at besøge sang- og samledigter Jens Rosendal i Ballum ved Vadehavet, hvor han bor.
Hvis du også overvejer at starte på Rødding Højskole dette efterår, kan du stadig nå at tilmelde dig andet optag, der starter den 16. september.

Vi glæder os til at se dig på Rødding Højskole til et forrygende efterår!

Vel mødt!