Velkommen til forårsholdet F18!
torsdag    |    11.01.2018

Velkommen til forårsholdet F18!

Mange havde sommerfugle i maven, da vi bød velkommen til vores nye elever i lørdags. De første par dage er gået med at lære hinanden, skolen og byen at kende, og nu er undervisningen også kommet godt i gang. Skolen sitrer af liv og snakken går. I mandags havde vi besøg af Jacob Birkler, tidligere formand for Det Etiske Råd. Han gav os alle noget at tænke på, da han tog os med ned i etikkens maskinrum og diskuterede livets begyndelse og afslutning i lyset af bioteknologiens muligheder. Derudover har eleverne blandt andet været hjemme hos lærerne og spise aftensmad og lørdag har vi så skolens legendariske intro-fest.

Forårets elever kan se frem til nogle uforglemmelige måneder spækket med dedikeret undervisning, intime koncerter, spændende foredrag, teaterforestillinger, cafeaftener, udflugter til Mandø og Sydslesvig, fællesskab, fest og meget mere.

Vi tager til Baltikum på vores fælles studietur, og de enkelte hovedfag kan glæde sig til deres rejser til Sydafrika, Israel/Palæstina, USA, Brasilien og Mexico. Blandt forårets mange gæster på højskolen kommer tv-vært Clement Kjersgaard, Weekendenavisens mellemøstkorrespondent Hans Henrik Fafner, ligesom vi skal ud at besøge sang- og samledigter Jens Rosendal i Ballum ved Vadehavet, hvor han bor.

Hvis du også overvejer at starte på Rødding Højskole dette forår, kan du stadig nå at tilmelde dig andet optag, der starter den 16. februar.

Vi glæder os til at se dig på Rødding Højskole til et forrygende forår!

Vel mødt!