Syng, Spis og Snak – Mad og fællesskab på Rødding Højskole
mandag    |    09.10.2017

Syng, Spis og Snak – Mad og fællesskab på Rødding Højskole

Torsdag den 26. oktober kl. 17.00

Kl. 17.00 Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.45: Ideer til hvad vi skal med fællesspisningen fremover: diskussionsemner, høstfest, juleværksted, café-aftener m.v. Herefter fællessang, hvor lærere, elever og folk fra byen motiverer en sang. – Højskoleeleverne arrangerer kreativ værksted og leg for børnene.

Kl. 18.45: Kaffe, te, saft og kage.

Kl. 19.00 Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest den 19. oktober ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk Madbillet til fællesspisning. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Næste fællesspisning er mandag den 4. december med samme program som ovenfor efterfulgt af foredrag ved tv-vært Clement Kjersgaard kl. 19.30 – 21.00 To gange hvert efter- og forår vil Rødding Højskole fremover åbne dørerne for “Syng, spis og snak”. Velkommen!