Rødding Højskole inviterer til debat med EP-kandidater om Europas fremtid
fredag    |    07.09.2018

Rødding Højskole inviterer til debat med EP-kandidater om Europas fremtid

Mandag den 17. september kl. 17.00-21.00 inviterer Rødding Højskole i samarbejde med Nyt Europa til Borgerkonvent med udviklingsminister Ulla Tørnæs og en række europaparlamentskandidater.

Europa tilhører os alle og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere kan vi især påvirke indenfor landets grænser, men som europæere har vi også medbestemmelse gennem EU ved valget til Europaparlamentet maj 2019.

Til konventet er der både mulighed for direkte at høre fra danske politikere, hvad de ønsker for fremtidens EU, men også fortælle dem om, hvad vi i Rødding og omegn mener, de bør arbejde mere for i Bruxelles. Aftenen vil bestå af oplæg, workshops og debat.

Så kom forbi til en spændende aften med debatoplæg og gratis middag samt ikke mindst muligheden for sammen med andre fra lokalområdet at blive hørt i Bruxelles.

Da der er et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig senest fredag den 14. september til: kontor@rhskole.dk og mærk: ”Madbillet til Borgerkonvent”.

Læs mere og se programmet her: