Ny musiklærer
lørdag    |    03.06.2017

Ny musiklærer

Michell Smedegaard Boysen bliver fra august ansat som ny musiklærer

Michell er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus, og har stor erfaring indenfor både undervisning i musik, men også som udøvende musiker på tværs af genrer, instrumenter og landegrænser.

Michell er uddannet kontrabassist, men er også multiinstrumentalist og anvender de fleste strengeinstrumenter og rytmeinstrumenter, foruden tangenter og vokal. Genremæssigt har han beskæftiget sig med det meste fra country, blues o.l. over reggae og pop til salsa og samba, for bare at nævne et udsnit. Derudover har han stor erfaring med studieindspilning og har medvirket på flere udgivelser, både cd, vinyl og digitalt. Og både som musiker og sangskriver/komponist.

Over en årrække har Michell rejst til Brasilien (Salvador, BA) et par gange om året, bl.a. for at samarbejde med forskellige lokale musikere og et indspilningsstudie. Derefter flyttede han dertil som udvekslingsstuderende på universitetet UFBA, hvor han også var aktiv i byens musikliv. Den brasilianske musik har naturligvis fået en særlig plads i hans hjerte, så fremover skal Musik & Performance til BRASILIEN på studietur!

Når Michell ikke er at finde i øvelokalet, på scenen eller i studiet, holder han meget af at gå i mørkekammeret og arbejde med forskellige gamle analoge fototeknikker for at lave håndlavede fotos, som enten bliver udstillet eller brugt som pr-fotos for egne bands eller andre musikere og som pladecovers.

Vi glæder os til samarbejdet!