Ny litteratur! Kom til oplæsningsaften tirsdag den 31. oktober kl. 20
mandag    |    30.10.2017

Ny litteratur! Kom til oplæsningsaften tirsdag den 31. oktober kl. 20

Vores hovedfag Litteratur & Horisont får besøg af to toneangivende forfattere Malte Tellerup og Jonas Eika Rasmussen. Det markerer vi med en oplæsningsaften i skolens bibliotek.

Begge forfattere er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof. Jonas Eika Rasmussen debuterede i august 2015 med romanen ”Lageret. Huset. Marie”, hvor meget af handlingen på forfriskende vis foregår på Dansk Supermarkeds non-food-lager udenfor Aarhus. Malte Tellerup debuterede i februar 2017 med romanen ”Markløs”, som beskriver to brødres gåtur henover Fyn. Udover sin forfatterpraksis er Malte redaktør på forlaget Arena. Begge er de blevet modtaget med roser i de danske dagblade. Weekendavisen Linea Maja-Ernst skrev for eksempel følgende om Jonas Eika Rasmussens roman: ”Jonas Eika Rasmussen debuterer med en udsøgt stenet bog om forelskelse og forfald.”

Samme aften kommer de tre andre forfattere Selma Rosenfeldt-Olsen, Eva Maria Lund Nielsen og Christian Dalgas og læser op.

Selma Rosenfeldt-Olsen er til daglig litteraturlærer på Rødding Højskole, og i januar 2017 debuterede hun med romanen ”Leipziger Tagebuch” på forlaget Gladiator. Selma er desuden oversætter af tysk litteratur.

Eva Maria Lund Nielsen er praktikant på Rødding Højskole og debuterer i 2018 med tekstsamlingen ”Hval” på forlaget Kronstork.

Christian Dalgas er digter, til dagligt bosiddende i Aarhus.

Vel mødt!