Mad og fællessang på Rødding Højskole – samt foredrag med Clement Kjersgaard

Mad og fællessang på Rødding Højskole – samt foredrag med Clement Kjersgaard

Mandag den 4. december kl. 17.00

Kl. 17.00:
Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.45:
Snak og diskussion af emner, der er blevet foreslået i fbm fællesspisningen den 26. oktober: Køkkenhave og dyrehold på højskolens jord samt Nærdemokrati. Herefter fællessang, hvor lærere, elever og folk fra byen motiverer en sang. – Højskoleeleverne arrangerer kreativ værksted og leg for børnene.

Kl. 18.45:
Kaffe, te, saft og kage.

Kl. 19.00:
Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Kl. 19.30-21.00:
Foredrag med tv-vært Clement Kjersgaard: “De næste 25 års verdenshistorie” (gratis).

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest mandag den 27. november ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Næste fællesspisning er torsdag den 1. februar kl. 17-19 efterfulgt af caféaften kl. 19.30-21.00, hvor bands m.v. fra by og højskole vil spille.

Velkommen!