Mad og fællessang på Rødding Højskole – samt caféaften med Strygfri, Hit It Live Duo og Rødding Højskoles musikhold

mandag    |    22.01.2018

Kl. 17.00: Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.
Kl. 17.45: Præsentation af tiltaget ”Nærdemokrati”, der blev igangsat ved sidste Syng, spis og snak-arrangement. Herefter fællessang, hvor lærere, elever og folk fra byen motiverer en sang.
Højskoleelever arrangerer kreativ værksted og leg for børnene.
Kl. 18.45: Kaffe, te, saft og kage.
Kl. 19.00: Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Kl. 19.30-21.30: Caféaften i Køreladen med musik af
 – Strygfri (ved Grete Hansen, Niels Lind, Niels Christian Charles, Bjarne Udsen
 og Hans Gath) – Hit It Live Duo (ved Katrine Lyhne og Hans Busch Jessing)
 – elever fra Rødding Højskoles musikhold.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest fredag den 26. januar ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Næste fællesspisning er fredag den 6. april kl. 17-19 efterfulgt af åbningen af Rødding litteraturstævne kl. 19.30-22.00, hvor der blandt andet vil være oplæsninger af forfatterne Caroline Albertine Minor og Ida Holmegaard (læs mere på www.rhskole.dk).

Velkommen!