Fællesspisning, sang og høstmarked – torsdag den 8. oktober
fredag    |    05.10.2018

Fællesspisning, sang og høstmarked – torsdag den 8. oktober

Så er der igen fællesspisning på højskolen. Denne gang med høstmarked, hvor en flok lokale producenter viser og sælger deres produkter.

– Abildskær (svinekød, æg og grøntsager)
– Folmers Pølser
– Elmegården (ost)
– Jørn Egholm Jensen (honning)
– Ribe Bryghus
– Gyldenlund (mel)

Der er også mulighed for at få presset æbler til lækker æblemost, som efterfølgende kan købes på en flot patentflaske.

Alle er velkomne.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster
50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest mandag den 8. oktober ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Kl. 14.00:
Mulighed for at få afhentet og presset sine æbler fra haven til æblemost. Kontakt Kasper på kasper@rhskole.dk eller tlf. 31217479 senest torsdag kl. 12.00

Kl. 17.00:
Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.45:
Høstmarked hvor en række lokale producenter kommer og præsenterer forskellige produkter; ost, honning, øl, kød og grønsager. Mulighed for smagsprøver. Undervejs synger vi og børnene kan prøve at presse æblemost.

Kl. 18.45:
Kaffe, te, saft og kage.

Kl. 19.00:
Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Næste fællesspisning er onsdag den 5. december kl. 17-19 efterfulgt af foredrag ved Nadia
Mansour fra Libanon, der vil fortælle om hendes opvækst i Vollsmose, opgør med familien og synet på islam.

Velkommen!