Efterårsholdet starter den 20. august
lørdag    |    24.06.2017

Efterårsholdet starter den 20. august

Efter at have sagt farvel til et skønt forårshold har vi nu vendt blikket fremad, og glæder os til at byde nye elever velkommen til vores 17 ugers lange kursus med start den 20. august.

Efterårets elever kan se frem til nogle uforglemmelige måneder spækket med dedikeret undervisning, intime koncerter, spændende foredrag, teaterforestillinger, cafeaftener, udflugter til Mandø og Sydslesvig, fællesskab, fest og meget mere.

Vi tager til Baltikum på vores fælles studietur, og de enkelte hovedfag kan glæde sig til deres rejser til Sydafrika, Brasilien, Israel/Palæstina, USA samt Bukarest og Transsylvanien i Rumænien. Blandt efterårets mange gæster på højskolen kommer tv-vært Clement Kjersgaard, Weekendenavisens mellemøstkorrespondent Hans Henrik Fafner, forfatter Madam Nielsen og den cubanske sanger Eric Mendes, ligesom vi skal ud at besøge sang- og samledigter Jens Rosendal i Ballum ved Vadehavet, hvor han bor.

Vi glæder os til at se dig på Rødding Højskole til et forrygende efterår!

Vel mødt!