Debat om humanitær bistand og migration med udviklingsminister, Ulla Tørnæs og tidl. Dansk Flygtningehjælp generelsekretær, Andreas Kamm
mandag    |    30.10.2017

Debat om humanitær bistand og migration med udviklingsminister, Ulla Tørnæs og tidl. Dansk Flygtningehjælp generelsekretær, Andreas Kamm

Mandag den 6. november kl. 16.30-18.00

Udviklingsminister Ulla Tørnæs og tidligere generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm diskuterer denne eftermiddag regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi med fokus på irregulær migration og humanitær bistand.

Ulla Tørnæs siger:

”Irregulær migration er en af de største udfordringer, vi som verdenssamfund står overfor i dag. Jeg ser derfor også frem til at få en god meningsudveksling med eleverne på Rødding Højskole og de øvrige deltager om emnet. Det er en svær problemstilling, men vi må og skal finde varige løsninger. For Danmark, Europa og verdens skyld. Vi har fra regeringens side fokus på de grundlæggende årsager til migration, ligesom vi i er optaget af beskyttelsen af kvinder og piger, som vi ved er særligt udsatte for menneskerettighedskrænkelser og overgreb langs migrationsruterne. Det er noget, der som udviklingsminister ligger mig stærkt på sinde.”

Ulla Tørnæs har de seneste uger gennemført flere rejser, hvor migration og humanitære kriser har været højt på dagsordenen, og som hun vil trække på i debatten.

Arrangementet er åbent for offentligheden.