Foredrag med mellemøstkorrespondent Hans Henrik Fafner onsdag den 31. oktober kl. 19.30
fredag    |    19.10.2018

Foredrag med mellemøstkorrespondent Hans Henrik Fafner onsdag den 31. oktober kl. 19.30

Islamisk Stat er nedkæmpet og Syriens præsident Assad ser ud til at have vundet borgerkrigen. Kronprins Muhammed har fuld fart på med at reformere Saudi-Arabien. Spørgsmålet er om der er ved at falde ro over regionen, eller om dette blot åbner op for nye konflikter. Og den israelsk-palæstinensiske strid, der af mange opfattes som kernen i det hele, synes længere fra en løsning end nogensinde. Journalist Hans Henrik Fafner tegner billedet op, og gennem egne betragtninger og små og store oplevelser tager han pulsen på en af verdens mest markante konfliktzoner. Han er medforfatter til bogen ’I Guds navn. Når religiøs radikalisme bliver voldelig’, som udkommer på forlaget FILO i dette efterår.

Hans Henrik Fafner har boet og arbejdet som journalist i Mellemøsten gennem mere end 20 år, hvor han i en lang årrække har været mellemøstkorrespondent for Weekendavisen og Dagbladet Information samt lavet nyhedsindslag til P1.

Arrangementet er åbent for gæster udefra. Deltagelse koster 75 kroner (inklusiv kaffe og kage), og tilmelding er ikke nødvendig.