Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket to ledige stillinger, men vi er altid interesserede i at høre fra ansøgere uopfordret.

 

Rytmisk musiklærer søges til Rødding Højskole

Pr. 15. august 2017 søger Rødding Højskole en erfaren, dygtig, og dynamisk musiklærer med et godt fagligt netværk, som sammen med vores nuværende musiklærer Niels har lyst til at gentænke højskolens musikprofil.

Du skal have primær ansvaret for vores musikhovedfag, ligesom du gerne må byde ind med andre musikfaglige mindre sidefag. Kom gerne med eventuelle andre undervisningsforslag også. Du skal desuden kunne spille klaver til morgensang og andre fællesarrangementer. Vi har nye fantastiske musiklokaler som ramme for et sprudlende musikhovedfag, men mangler den rette faglige profil til at give faget større volumen.

Foruden din faglighed må du besidde glæden ved at formidle musik til unge mennesker. Vi har et positivt og konstruktivt arbejdsklima, og du bliver en del af et fagligt velfunderet og inspirerende lærerkollegium.

At være højskolelærer er mere end et 8-16 job – det er snarere en livsstil, hvor det handler om at bidrage til stadig udvikling af højskolens særegne læringsrum og samværsform. For at blive en fuldt integreret del af højskolens miljø må du derfor være indstillet på at flytte til Rødding, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde en passende bolig.

Der er tale om en trekvart fuldtidsstilling. Med mulighed for fuld tid efterfølgende.

Du er meget velkommen til at kontakte forstander Anja Rykind-Eriksen på mail anja@rhskole.dk eller på telefon 7484 2284, hvis du vil vide mere – eller ønsker at besøge os.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og beder dig give dit bud på gentænkning af skolens musikprofil.

Ansøgningen bedes sendt pr. mail til ovennævnte adresse og skal være os i hænde senest 21. april 2017 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt umiddelbar derefter.

Rødding Højskole – Danmarks første, grundlagt i 1844 – er en moderne almen grundtvigsk højskole med et bredt udbud af fag inden for en lang række områder. Højskolen ligger i Rødding by, 15 km syd for Kongeåen, midt i Sønderjylland i en dejlig by med to skoler, gode indkøbsmuligheder, idrætscenter med svømmehal, bibliotek og to biografer samt et meget engageret foreningsliv.

 

Faglig velfunderet pedel til Rødding Højskole søges

Hermed opslås stillingen som pedel på Rødding Højskole. Stillingen er på 37 timer og til besættelse 1. juni 2017. Jobbet består af udvendig og indvendig vedligeholdelse af skolen og dens arealer samt klargøring af lokaler til kurser, udlejning o.l. Det skal bemærkes, at der IKKE er tale om et retræte-job, men at god fysik forudsættes.

Du har:
- Ærekærhed og er faglig velfunderet
- En relevant håndværksmæssig baggrund
- Evnen til at planlægge din arbejdstid
- Humor og er pligtopfyldende
- Ordenssans og blik for hvad der skal ordnes
- En fleksibel indstilling til arbejdstider og -områder
- Gode samarbejdsevner

Vi har:
- Store ambitioner for skolens udvikling
- En engageret og forskelligartet medarbejderstab
- Ældre charmerende bygninger, der trænger til en kærlig hånd
- Mange forskelligartede aktiviteter
- Stærk holdånd

Ansøgere med bopæl tæt på skolen (max. 10 km) eller som agter at flytte til området vil blive foretrukket, ligesom pædagogisk erfaring i arbejde med unge er en fordel. Kontakt gerne forstander Anja Rykind-Eriksen (mail: anja@rhskole.dk) for yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist: Fredag den 31. marts kl. 12.00 
Ansøgningen sendes til: anja@rhskole.dk