Ledige stillinger

Ledige stillinger

Rødding Højskole søger politiklærer

Da vores dygtige politiklærer søger nye udfordringer, søger vi pr. 15. august 2019 en dygtig, engageret og dynamisk politiklærer med et godt fagligt netværk, som har lyst til at tegne og videreudvikle højskolens politikprofil.

Ud over politikhovedfaget Politisk perspektiv & USA skal du gerne kunne undervise i flere mindre sidefag. Kom gerne med forslag til relevante sidefag. Både inden for det politiske felt men også andre områder du tænker kunne være interessante.

Foruden din faglighed må du besidde glæden ved at formidle til unge mennesker. Vi har et positivt og konstruktivt arbejdsklima, og du bliver en del af et fagligt velfunderet og inspirerende lærerkollegium.

At være højskolelærer er mere end et 8-16 job – det er snarere en livsstil, hvor det handler om at bidrage til stadig udvikling af højskolens særegne læringsrum og samværsform. For at blive en fuldt integreret del af højskolens miljø må du derfor være indstillet på at flytte til Rødding, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde en passende bolig. Bopælstilknytningen er en ufravigelig del af stillingen. Der er tale om en trekvart fuldtidsstilling med mulighed for fuldtidsansættelse senere.

Du er meget velkommen til at kontakte forstander Anja Rykind-Eriksen på mail anja@rhskole.dk eller på telefon 7484 2284, hvis du vil vide mere – eller ønsker at besøge os.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og beder dig give dit bud på videreudviklingen af politikprofilen på Rødding Højskole. Ansøgningen bedes sendt pr. mail til ovennævnte adresse og skal være os i hænde senest 4. marts 2019 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt i uge 11.

Rødding Højskole – Danmarks første, grundlagt i 1844 – er en moderne almen grundtvigsk højskole med et bredt udbud af fag inden for en lang række områder. Højskolen ligger i Rødding, 15 km syd for Kongeåen, midt i  Sønderjylland i en dejlig by med to skoler, gode indkøbsmuligheder, idrætscenter med svømmehal, bibliotek og to biografer samt et meget engageret foreningsliv.