Morten Skov Mogensen, formand
Rolf Krakes Vej 18
8600 Silkeborg
E-mail: mortensmogensen@gmail.com

Generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde. Tidl. udviklingskonsulent i Silkeborg Kommune. Cand. scient. pol. I perioden 2002 – 2008 ansat som højskolelærer og projektleder på Silkeborg Højskole med primær undervisning inden for europæiske forhold, politik og samfund. I en periode medlem af Folkehøjskole Foreningen i Danmarks internationale udvalg samt involveret i forskelligt arbejde på tværs af højskoler. Mangeårigt engagement i det frivillige børne- og ungdomsarbejde inden for FDF.
Mit højskoleengagement motivers af højskolens evne til at sætter stærke aftryk på den enkelte og spor i samfundet. Jeg er gift og har tre børn. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2009 og formand siden 2018.

Kjeld Block Jacobsen, næstformand
Præstestræde 1
6600 Vejen
Tlf.: 40 15 57 22
E-mail: kjeldblock@hotmail.com

Jeg bor i Malt, der ligger ved Askov. Jeg er uddannet indenfor landbruget og har været kvægbrugskonsulent med hjemsted i Rødding. Desuden har jeg undervist på landbrugsskole og endelig været forstander på Kjærgård Landbrugsskole i 14 år. Indvalgt i bestyrelsen i 2015.

Alexander von Oettingen, bestyrelsesmedlem
Zum Dorfteich 7
24975 Husby, Tyskland / Sydslesvig
Tyskland
Email: avoe@ucsyd.dk

Dr.pæd., udviklingsdirektør ved UC Syddanmark med ansvar for forskning og udvikling. Læreruddannelse i 1993 og folkeskolelærer fra 1994-1999. I 2007 doktordisputats ved Danmarks Pædagogiske Universitet/ Aarhus Universitet i pædagogisk filosofi. Bosiddende i Sydslesvig og aktiv del af det danske mindretal og formand for Det Lille Teater Flensborg. Gift med skoleleder Anja von Oettingen og far til Emma, Clara og Gustav. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2013.

Mette Langdal, bestyrelsesmedlem
Runebakken 64
6500 Vojens
E-mail: mettelangdal@gmail.com

Jeg bor i Vojens. Har interesseret mig for højskolen siden jeg en kort periode var ansat på Uhre Folkehøjskole. Er uddannet lærer og arbejder som sådan i Vamdrup, hvor jeg underviser de ældste elever. Sidder i andre bestyrelser - bl.a. på min skole. Bor sammen med Poul, som er født på Rødding Højskole, hvor hans far var lærer. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2008.

Sanne Brodersen, bestyrelsesmedlem
Slotsvej 54
6510 Gram
E-mail: sanne@gramslot.dk

Kulturformidler på Gram Slot. Oprindeligt uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og intern virksomhedskommunikation 2000 fra Odense Universitet. I 2007 købte min familie og jeg Gram Slot, der havde stået tomt i 25 år. I årene, der er gået, har vi arbejdet på at omdanne Gram Slot til et sted, hvor der er højt til loftet, liv og åbenhed. Tilknyttet slottet er der et stort landbrug, som vi driver økologisk. Min interesse for højskolearbejdet stammer fra min ungdom, hvor efterskole- og højskoleophold i høj grad var med til at danne mig som menneske. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2018.

Lars Amdisen Bossen, bestyrelsesmedlem
Styrmandsvænget 242
6710 Esbjerg V
E-mail-adresse: lbo@vejengymnasium.dk

I 2015 blev jeg rektor for Vejen Gymnasium og HF, hvor jeg kom fra en stilling som vicerektor på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Uddannet cand. mag. med hovedfag i historie og sidefag i fransk og engelsk fra Aarhus Universitet. Privat er jeg gift med Charline, som er leder af socialpsykiatrien i Vejen Kommune. Vi har sammen Christian og Anne Christine. Jeg har i mange år været engageret i både mine børns fodbold- og badmintonklub, hvor jeg har brugt mange fornøjelige timer på frivilligt foreningsarbejde. Indvalgt i bestyrelsen i 2016.

Niels Wilken Silkjær Pedersen,  bestyrelsesmedlem, elevforeningens repræsentant
Farvergade 27G, 3. sal
1463 København K
E-mail: niels.wilken@gmail.com

Jeg gik på Rødding Højskole i foråret 2008, og har i 10 år frem til 2018 været bestyrelsesmedlem i elevforeningens bestyrelse. Både som bestyrelsesmedlem, kursusvært og medhjælper slår jeg med stor fornøjelse mine folder på højskolen. Jeg arbejder i rådgivningsvirksomheden Hauxner som projektmedarbejder, og i sommeren 2017 er jeg færdiguddannet byplanlægger fra Roskilde Universitet. Jeg blev udpeget som repræsentant i Rødding Højskoles bestyrelse i 2017.