Tove Larsen, formand
Tøndervej 25, Hjordkær
6230 Rødekro
E-mail: tovelarsentl@outlook.dk

Tidligere borgmester i Aabenraa Kommune fra 2007-2013. Inden da 12 år borgmester i daværende Rødekro Kommune. Valgt for Socialdemokratiet. Aktiv i politik i 32 år.
Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse 2013.

Morten Skov Mogensen, næstformand
Rolf Krakes Vej 18
8600 Silkeborg
E-mail: mortensmogensen@gmail.com

Generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde. Tidl. udviklingskonsulent i Silkeborg Kommune. Cand. scient. pol. I perioden 2002 – 2008 ansat som højskolelærer og projektleder på Silkeborg Højskole med primær undervisning inden for europæiske forhold, politik og samfund. I en periode medlem af Folkehøjskole Foreningen i Danmarks internationale udvalg samt involveret i forskelligt arbejde på tværs af højskoler. Mangeårigt engagement i det frivillige børne- og ungdomsarbejde inden for FDF.
Mit højskoleengagement motivers af højskolens evne til at sætter stærke aftryk på den enkelte og spor i samfundet. Jeg er gift og har tre børn. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2009.

Alexander von Oettingen, bestyrelsesmedlem
Zum Dorfteich 7
24975 Husby, Tyskland / Sydslesvig
Tyskland
Email: avoe@ucsyd.dk

Dr.pæd., udviklingsdirektør ved UC Syddanmark med ansvar for forskning og udvikling. Læreruddannelse i 1993 og folkeskolelærer fra 1994-1999.
I 2007 doktordisputats ved Danmarks Pædagogiske Universitet/ Aarhus Universitet i pædagogisk filosofi.
Bosiddende i Sydslesvig og aktiv del af det danske mindretal og formand for Det Lille Teater Flensborg. Gift med skoleleder Anja von Oettingen og far til Emma, Clara og Gustav. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2013.

Mette Langdal, bestyrelsesmedlem
Runebakken 64
6500 Vojens
E-mail: mettelangdal@gmail.com

Jeg bor i Vojens. Har interesseret mig for højskolen siden jeg en kort periode var ansat på Uhre Folkehøjskole. Er uddannet lærer og arbejder som sådan i Vamdrup, hvor jeg underviser de ældste elever. Sidder i andre bestyrelser - bl.a. på min skole. Bor sammen med Poul, som er født på Rødding Højskole, hvor hans far var lærer. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2008.

Kjeld Block Jacobsen, bestyrelsesmedlem
Præstestræde 1
6600 Vejen
Tlf.: 40 15 57 22
E-mail: kjeldblock@hotmail.com

Jeg bor i Malt, der ligger ved Askov.
Jeg er uddannet indenfor landbruget og har været kvægbrugskonsulent med hjemsted i Rødding. Desuden har jeg undervist på landbrugsskole og endelig været forstander på Kjærgård Landbrugsskole i 14 år. Indvalgt i bestyrelsen i 2015.

Lars Amdisen Bossen, bestyrelsesmedlem
I 2015 blev jeg rektor for Vejen Gymnasium og HF, hvor jeg kom fra en stilling som vicerektor på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Uddannet cand. mag. med hovedfag i historie og sidefag i fransk og engelsk fra Aarhus Universitet.
      Privat er jeg gift med Charline, som er leder af socialpsykiatrien i Vejen Kommune. Vi har sammen Christian og Anne Christine. Jeg har i mange år været engageret i både mine børns fodbold- og badmintonklub, hvor jeg har brugt mange fornøjelige timer på frivilligt foreningsarbejde.

Styrmandsvænget 242
6710 Esbjerg V
E-mail-adresse:
lbo@vejengymnasium.dk

Niels Wilken Silkjær Pedersen,  bestyrelsesmedlem, elevforeningens repræsentant
Farvergade 27G, 3. 408
1463 København K
Tlf.: 22 86 40 98
E-mail: niels.wilken@gmail.com

Elev på Rødding Højskole i foråret 2008. Resten af teksten opdateres snarest.