At rejse er at leve. Fra Kina og Indien over Amerika og Mellemøsten v/ Mads Rykind-Eriksen, forstander, Rødding Højskole
Onsdag den 16. januar

Mads Rykind-Eriksen giver en rejseberetning fra tre store rejser:

• 1990: Ni måneder med den transsibiriske jernbane til Kina, videre til Thailand, Nepal og Indien til Pakistan.
  • 1995-96: Et år fra USA og Canada i nord over Mellemamerika til Bolivia i Sydamerika over land sammen med sin kone Anja og deres dengang to børn på hhv. 1 og 4 år.
  • 2000-2001: Fem måneders rejse i bus gennem Rusland over Sortehavet til Tyrkiet, videre til Syrien, Jordan og Israel til Egypten med sin kone og deres på det tidspunkt fire børn på hhv. 0, 2, 6 og 9 år.

Med billederne fra rejserne vil Mads Rykind-Eriksen fortælle om, hvordan det er at rejse alene og som familie og hvilke overvejelser man gør før afrejsen. Desuden vil han fortælle om de kulturer, han mødte på rejserne.