Mathilde Kristensen
onsdag    |    27.06.2018

Mathilde Kristensen

Jeg elsker det øjeblik, hvor man kigger på én, man er sammen med, smiler og tænker, hvor er det fedt, det vi har gang i. Sådan får jeg det altid, når jeg synger eller spiller med folk. Det fællesskab, der kan opstå, når man laver noget musikalsk, er skønt. Det er det, der er så dejligt ved musik, hvor man kan få gåsehud af selv de mest amatøragtige optrædener, når bare man kan mærke, at det bringer livsglæde hos dem, der optræder.

Jeg er 25 år. Til hverdag læser jeg musikvidenskab i København, hvilket passer mig rigtig godt, da man kun skal sidde med hovedet i bøger halvdelen af tiden – resten er praktik. At studere musik generelt handler også om at lære et konkret håndværk – noget man altid kan have ved hånden, og det synes jeg er helt vildt fedt! 
 Det sidste halve år har jeg desuden været på udveksling i New York. Udover studiet spiller jeg saxofon og synger i Københavns Universitets Big Band samt musikvidenskabs klassiske kor og spiller i diverse bands med studiekammerater. Før studiet har jeg blandt andet også selv gået på Rødding Højskole, hvor jeg ofte er kommet siden.

Når jeg ikke spiller og læser, elsker jeg at danse. Jeg har givet mig i kast med alt fra salsa og dancehall til swing dance og flamenco, og kan altid findes på et dansegulv til Earth, Wind and Fire. Min bedste kategori i BezzerWizzer er “kendisser”, jeg kan sangtekster til stort set alle de gode popsange, jeg elsker at grine vildt højt, jeg logrer lidt i stolen, når jeg får god mad, jeg har stort set altid en pangfarvet heldragt med i tilfælde af, at der er brug for udklædning og bliver glad af Thomas Helmig og franske hotdogs.