Inger Storm
fredag    |    11.12.2015

Inger Storm

Som Oldfrue på Rødding højskole er man her og der og alle vegne, man kender hver en krog. Det er nødvendigt for at have overblikket over, hvordan der ser ud rundt omkring og vide, hvad der skal gøres.  Mit arbejde består i at sørge for, at der er rent og pænt alle vegne. Nogle gange gør jeg selv rent, og andre gange får jeg hjælp af andre.

Jeg introducerer eleverne i rengøring og holder øje med, at de får det gjort. Jeg sørger for, at der er, hvad der skal bruges af rengøringsartikler og midler. At der er rene klude, håndklæder og linned, og at brugt linned bliver sendt på vaskeriet. Jeg holder øje med elevvaskemaskiner, sørger for der er vasketabs og giver gode råd til vask af tøj. For mig er det vigtigt, at der på Rødding højskole er hyggeligt og at højskolen emmer af atmosfære.

Jeg holder meget af blomster, gamle smukke ting og harmoni i sammensætning. Jeg gemmer på alt og kan næsten finde genanvendelse for alt. Det ved køkkenet, så jeg får fine tomme dåser og andet godt, som så får nyt liv et eller andet sted på højskolen. Og så er jeg ikke en gammel skrap dame med knold i nakken, som titlen måske hentyder til; men en frisk, lidt skrap og humoristisk kvinde næsten lige smuttet over de 50…